Wednesday, October 17, 2007

Nr 100


Ta dah!
Pukor, trumpeter och fanfarer - dagens inlägg är nummer 100. Värt att fira med en tårta inte sant? Som den ständiga jo-jo bantare jag är blir den av en garanterat kalorifri sort eftersom jag för tillfället (och för tusende gången) sett ljuset och skall börja ett nytt liv..... Vilket jag gör varje måndag för att sedan sluta varje tisdag. Idag har jag hållit ut ovanligt länge eftersom det är onsdag. Den bantningsmetod jag inte prövat finns inte. Jo förresten, fettsugning och kirurgi men det beror snarare på brist på pengar än brist på en lust att pröva. Men skämt åsido, ibland kan jag undra vad jag ( och miljontals andra ) håller på med. Vi lägger massor av energi på hur vi ser ut och vad vi stoppar i oss helt i onödan. Visst ska vi leva hälsosamma liv det är inte det jag menar men tänk om vi lade hälften av all denna energi på att verkligen leva och göra roliga och positiva saker istället. Att bejaka alla de fantastiska saker vi kan göra med våra kroppar; dansa, promenera, sjunga, måla, kyssas, skriva, fotografera..... Listan kan göras lika lång som vi är individer. Jag tror det är otroligt få som sitter på ålderdomshemmet och ångrar att de inte jobbade mer övertid och bantade mer. Troligen önskar de istället att de hade levt ett fullare liv och tagit ytterligare en kaka till kaffet! Okey, så jag är inte lik Kate Moss. So what! Jag är alldeles fantastiskt unik. Det finns bara en av mig! Och dessutom - Zorn hade älskat mig!


Så mina vänner därute i Cyberspace, alla ni som läser mina bloggar och som kommer med härliga kommentarer glöm inte att ni är alldeles underbart unika var och en av er!Och du, ta en kaka till!
4 comments:

Clara said...

Du är för go!!!!
Jag håller med dig i varenda ord....bilden på blomtårtan är så vacker och du....Kate Moss kan inte ta så fina bilder som du kan:=)
Jag tar en bulle innan jag går....mmmm, gott!....KRAAAAAM!

Nanna said...

Wow vilken tårta! Tar hellre en bit av den än en bulle faktiskt... om jag får... kram! /fundera grönt

Sea Angels said...

Stunning really stunning photo's

molly jean said...

beautiful food!