Tuesday, November 20, 2007

Omgjord

Dagens tisdagstema är......omgjort. För mig är det ordet synonymt med renovering. Kanske beror det på att det är det jag gjort sedan juli i år.....renoverat alltså. Och renovering är synonymt med svettigt, gapskratt, tungt, ilsket, ömmande, släpande, borrande, skrapande, rivande, slitande, leende, spikande, läckor, njutningsfullt och vansinnigt roligt och snudd på äktenskaps dödande allt på en och samma gång. Så nu bjuds ni på en guidad tur i renoverandets ädla konst. Välkommen att stiga på men se upp för fallande väggar...... puts och bruk!

Före

under


ännu mera under.....

och ......Ta dah! Efter!!!!!


Nu är det bara resten av huset kvar!

7 comments:

Zassi said...

Åh jag dånar så fint! Bra tolkning :)

Malkin said...

Men guud så fräscht!

lizaloop said...

odilali, skillnad verkligen!!!
Varför har du sa att man bara kan lämna kommentarer om man har ett googlekonto??
Kram!

Gerda-Thyra said...

Jättesnyggt! Får man komma och sova där? Fniss...Jag känner att jag skulle behöva semester...bort från det mesta ett tag... så detta fräscha, fina, ljusa sovrum skulle inte alls kännas dumt!

Vad kul att du också har en silverbestickring! Jag gillar min sked, men visst har din man lite rätt, det är verkligen knogjärn över dem!
Ha det så bra!

Kristina said...

Så fint det blev och underbart med balkarna i taket! Jag skulle så gärna vilja ha det i vårt hus, men möter stort motstånd hos karln.

Clara said...

Förbaskat fräscht!
Vilket jobb ni har gjort...KANON!

Betty Jo said...

Oh My! What a gorgeous transformation. I see everything is coming along. You've all worked so hard. Hope you have a wonderful, and restful, Christmas holiday!! xoxo