Thursday, September 6, 2007

Höstkväll


Det mörknar tidigare och tidigare och äntligen kan man med gott samvete kura i soffan med en god bok, tända stearinljus, koka te och bara vara. Härliga lata timmar medan skymningen faller utanför fönstret.... Lite av semesterns ro finns fortfarande kvar i kroppen och novembers höststormar och decembers stress känns långt borta. Minns i november den ljuva september....

3 comments:

Clara said...

Nu skriver jag kommentarer till alla bilderna här,,,,
Din zebra är så vacker....vilken fin päls och vad nära du var! Doftar de som en häst...jag har aldrig varit nära en zebra....men jag har klappat en alpacka...alltid något!
Din bild älvorna dansar är så vilsam....det är så vackert och rofyllt att gå ut en tidig höstmorgon och se älvornas dans. Det är alldeles tyst och älvorna har strött pärlor i alla spindelnäten innan de började dansa....så fint!
Jag måste också ge mig ut med kameran lite tidigare om morgnarna och fånga den där mystiska morgondimman......hoppas nu att din dotter börjat krya på sig och att du också mår bra!!!!! Kram kram

Poppins said...

Idag känns det verkligen som höst och det är ganska skönt att vara inne och mysa. Jag ska ligga på soffan hela eftermiddagen och läsa. Det blir alltså ingen fotografering idag men på söndag vill jag nog ut en runda och leta motiv. Som svar på din fråga, så fotograferar jag aldrig i svartvitt. Och jag har inte konverterat så många bilder heller för jag tror att man ska tänka svartvitt redan från början. Och där är inte jag just nu. Tror det beror på att jag arbetat mycket i svartvitt genom att teckna, när det gäller foto vill jag nog vältra mig i färg! :)

Pieces and dreams said...

Just en sån bild som jag åxå försökt fånga. Tyvärr har inte tillfället visat sig o bor man i stan finns det alltid hus som är i vägen.
Men den som väntar på något gott.... eller vad säger man.
Siat men inte minst så älskar jag denna bild med.